VetCur produkter forhandler vi med stolthed

Hvis du er på udkig efter produkter af naturlig og høj kvalitet og som kan hjælpe med forskellige problematikker som f.eks adfærd, allergi, gigt, angst, energiniveau, mave/tarm problemer osv så skal du kigge på vores hundefoder fra Vetcur.

Vi er her hos Bearheart Hundepension en stolt VetCur-forhandler, som står klar til at hjælpe dig med at finde det rigtige produkt til din hund og hjælpe med rådgivning. Vi har en del på hylderne og mangler vi netop det som du har brug for, så er det hjemme i løbet af 1-2 dage.

Vi befinder os centralt beliggende i Midtjylland midt mellem Ikast, Silkeborg og Brande. Vi tilbyder også at sender produkterne ud.

VetCur er en professionel leverandør af kvalitetsprodukter til dyr. Alle produkter er lavet af nogle af de bedste naturlige råvarer på markedet, hvilket garanterer gode løsninger til dit kæledyr og mindsker brugen af kemi til behandling af din hund. 

VetCur har stor fokus på økologi og bæredygtigthed og vores produkter af hundemad produceres af så mange økologiske råvarer som muligt.

Vi er en stolt og erfaren VetCur-forhandler

Vi er en professionel VetCur-forhandler, hvilket vi er meget stolte af. Vi kan nemlig stå 100 % inde for disse produkter, som er gode for din hund. Produkterne indeholder urter, hvilket er godt for både hundens psyke og fordøjelse samt hjælper mod allergi og gigt.

VetCur har fokus på at værne om miljøet i produktionen af deres produkter. Elforbruget kommer fra Grøn Strøm via vandkraft fra Norge. Opvarmningen sker med CO2-neutralt brændsel, mens emballageforbruget holdes på et minimum. Du kan derfor med god samvittighed forkæle din hund med lækre produkter, som du finder her på siden.

Kontakt os her for flere oplysninger

Ønsker du at høre mere om vores priser, eller hvad vi som VetCur-forhandler kan tilbyde dig, så er du til hver en tid velkommen til at kontakte os. Vi svarer gerne på dine spørgsmål og hjælper dig med at finde det produkt, som passer bedst til din hund.

Vi kan kontaktes på telefon: 61 27 18 43 eller mail: kontakt@bearhearthundepension.dk, så kontakter vi dig hurtigst muligt.​

Kontakt​

​​Lille Bredlundvej 5

7362 Hampen

Telefon: 61 27 18 43

E-mail: kontakt@bearhearthundepension.dk

CVR: 27458998

Gå til fødevarestyrelsen her: ​www.fvst.dk

Åbningstider

Man-fredag​

08.30-12.00

(Afhentning 8.30-10 og aflevering 10.30 - 12.00)​

15.00-16.30​

Eller efter aftale

Lør-søndag

9.00-11.30

(Afhentning 9.00 - 10.00 og aflevering 10.30-11.30)

Eller efter aftale